Kako deluje?

Izdelava spletne strani v petih korakih

 

Oblikovanje

Brezplačne, prilagodljive predloge

 

Nadgradnje

Nadgradite spletno stran z dodatnimi moduli

 

Mnenja uporabnikov

Kaj o storitvi iQ menijo naši uporabniki

Oblikovanje

Če ne potrebujete unikatnega oblikovanja, lahko uporabljate naše predpripravljene predloge, ki jih lahko samstojno prilagodite vašim željam.

Vse predloge, ki jih tu vidite so vključene v naš osnovni paket. Samo registrirati se morate in izbrati enega izmed njih. Če boste v prihodnosti želeli menjati predlogo, lahko kadarkoli izberete drugo. BREZPLAČNO.

Neprestano delamo na tem, da bi zadovoljili čim več potreb, zato sproti razvijamo in dodajamo nove predloge. Če ne najdete predloge, ki bi vam stilsko ugajala nam lahko sporočite vaše želje in ideje, naši dizajnerji ga bodo v čim krajšem času poskusili izdelati.

Tabela oz seznam vseh predlog, ki so na voljo

Vaše storitve so edinstvene, tako kot ste vi. Če želite, da je tudi spletna stran s katero se predstavljate svetu nekaj posebnega so za vas najboljša izbira naši prilagojeni dizajni. Oblikujemo vam lahko popolnoma unikatno spletno stran z upoštevanjem najsodobnejših trendov oblikovanja in vaših osebnih želja.
Pripravili smo tri pakete iz katerih lahko vsak najde tisto kar najbolj potrebuje. Vsem tistim, ki pa si želite na splet, a nimate dovolj velikega bugeta, da bi najeli dobrega oblikovalca smo pripravili nekaj brezplačnih predlog, ki jih lahko tudi sami enostavno prilagodite svojim željam.

Objavljeno Predstavitev. Bookmark the permalink. Sledite komentarjem RSS feed za prispevek.Komentiraj ali trackback: Trackback URL.
  • Zakaj izbrati iQ spletne strani?

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

  • PREIZKUSI ZDAj!